Yventunet

Byggetrinn 2 som vil bestå av 20 nye, flotte leiligheter i bygg 3A og bygg 4. Få ledige leiligheter igjen i byggetrinn 2.
Pris
2.190.000-4.600.000
Areal
53–113 m²
Antall enheter
66
Boligtype(r)
Leiligheter
Eieform
Andel
Leie før eie
Ja (les mer)

Om prosjektet

Siste nytt:

Interessen for kjøp av leiligheter på Yventunet har vært kjempebra og det er nå kun noen få ledige leiligheter igjen i byggetrinn 1 som forventes ferdigstilt ved årsskiftet 2020/21.
Vi setter derfor nå i gang med salget av byggetrinn 2 som vil bestå av 20 nye, flotte leiligheter i bygg 3A og bygg 4.

Vi har i forbindelse med salgsstart satt disse datoene:

  • Frist for medlemmer til å melde forkjøpsrett har gått ut.
  • Åpning for ordinært kjøp (for alle): Mandag 22/06 kl 12.00.


Er du medlem av et annet boligbyggelag enn HABO, foreksempel SOBBL, kan du bruke forkjøpsretten du har opparbeidet deg der (gjelder tilbake til 01.01.2003).

Er du ikke medlem av et borettslag, så er du mer enn velkommen til å melde deg inn i HAB0. Det kan du gjøre her!

 

Ønsker du å benytte forkjøpsrett så kan du kan laste ned skjemaet "Forhåndsavklaring".
 

Fyll ut og send skjemaet til: habo@habo.no

 

HABO og Gunnar Høvik AS skal nå bygge bygge 66 nye leiligheter (str 53–113 kvm) på Yven i Sarpsborg. Salget ble markert med informasjonsmøte på Quality Hotel i Sarpsborg 17. oktober. Her møtte hele 200 interessenter. Nå er salget godt i gang.

Yventunet får 10 bygg med pent opparbeidet uteområde mellom byggene. Boligene får en skjermet og fin beliggenhet på solrik tomt i et svært barnevennlig område. Boligene spres i ti bygg med hyggelig uteområde med lekeplass, beplantning og et naturlig vannspeil. I tilknytning til boligene blir det felles biloppstillingsplasser. Eierne får mulighet til å leie carport eller parkering på felles tomt. Yventunet blir organisert som to borettslag tilknyttet Halden Boligbyggelag. Er du medlem av Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag, kan du bruke forskjøpsretten du har opparbeidet deg der. Halden Boligbyggelag tilbyr også boligkonseptet "Leie før Eie". Du kan lese mer om "Leie før Eie" her!

Boligene på Yven vil bli lettstelte og praktiske løsninger med fokus på estetikk og funksjonalitet. Her tilbyr vi boliger mellom fra 53,0 til 113 kvm. Boligene får 1, 2 eller 3 soverom, med mulighet for et ekstra rom som tilvalg i noen av boligene.
Seks av boligene går over to plan og de resterende boligene blir på én flate.

Fristen for å melde forkjøpsrett for boligene i Byggetrinn 1 gikk ut torsdag 24.10.19. Ordinært salg fra tirsdag 29.10.19 kl 12.

 

 

Visning

Ta kontakt med oss for visning fra vårt visningskontor på tomta (vis á vis Mattilsynet).
Vi har åpent visningskontor på tomteområdet hver torsdag fra 14-17. Siste torsdag før ferien er 2. juli. Vi tar oss en liten ferie og holder stengt i ukene 28, 29, 30 og 31 (juli)-

Velkommen

Kontakt megler

DNB Eiendom Halden:

Jan-Marcus Lilledal
Eiendomsmegler MNEF
E-mail: marcus.lilledal@dnb-eiendom.no
Tlf. 91 76 94 55

Marie Svalsrød
Eiendomsmeglerfullmektig
E-mail: marie.svalsrod@dnb-eiendom.no
Tlf. 97 53 44 87