Ystehede byggetrinn 1

Sjekk den utsikten!! Vi har sikret oss de aller beste tomtene på herlige Ystehede i Halden. Her kan du nærmest få både hus og hytte i ett!
Areal
135 m²
Antall enheter
2
Boligtype(r)
Enebolig i rekke
Eieform
Eier (selveier)

Om prosjektet

Bo tett på iddefjorden med utsikt mange bare drømmer om! To eneboliger (i kjede) i første byggetrinn ligger nå ute for salg. Vi har også sikret oss flere tomter, så her kommer det flere boliger - også med Leie før Eie.

Prosjektet i Byggetrinn 1 byr på 2 innholdsrike eneboliger i rekke. Boligene vil gå over to plan og fra 2. etasje er det utgang til stor flott terrasse med utsikt mot sjøen. I tillegg vil det til hver bolig medfølge carport og utvendig bod.

Boligene skal oppføres på et nytt boligfelt på Ystehede kun 10 minutter fra Halden sentrum. Området ligger like ved og som en forlengelse av tidligere etablerte og barnevennlige boligfelt på Ystehede. Området har nærhet til sjøen, både badeplasser og flotte turterreng.

Boligene har god og familievennlig planløsning. Det er lagt vekt på et moderne uttrykk og boligene vil få store gode vinduer som gir godt med innslipp av lys og flott utsyn. Det er lagt opp til to standardleveranser man kan velge mellom. Leveransevalgene går hovedsaklig på overflater. I tillegg til leveranse 1 og 2, vil det være mulig for individuelle tilpasninger.

Kontakt megler

Jan Erik Bakke 
Eiendomsmegler MNEF

Tlf: 90160380 
Epost: jan.bakke@dnb-eiendom.no

 

Marie Svalsrød
Eiendomsmegler MNEF
Tlf: 97534487
Epost:marie.svalsrod@dnb-eiendom.no