Oreid: leiligheter i firemannboliger

Vi presenterer et nytt og spennende prosjekt med flotte leiligheter i firemannboliger som skal oppføres på populære Oreid boligfelt.
Pris
2 790 000
Fellesutgifter
5 190
Fellesgjeld
1 395 000
Areal
70 m²
Antall enheter
12
Boligtype(r)
Leiligheter i firemannsboliger
Eieform
Andel
Leie før eie
Ja (les mer)

Om prosjektet

Vi presenterer et nytt og spennende prosjekt med flotte leiligheter i firemannboliger som skal oppføres på populære Oreid boligfelt.

Prosjektet vil bestå av 3 stk firemannsboliger som til sammen vil utgjøre et borettslag. Borettslaget vil bli tilknyttet Halden Boligbyggelag og er planlagt vil bestå av totalt 12 enheter.
Første byggetrinn med 4 leiligheter er utsolgt! Andre og tredje salgstrinn består av 8 leiligheter fordelt på 2 bygg. Disse ligger nå ute for salg!

04.03.2021: 8 SOLGTE!

Boligene har et helhetlig moderne preg og god planløsning med mulighet for tilvalg og individuell tilpasninger. Det vil bli to leiligheter i hver etasje hvor hver leilighet har egen adkomst. Store vindusflater som gir godt med lysinnslipp og åpen stue/kjøkken løsning med utgang til stor og solrik terrasse/uteplass.

Boligene blir oppført på Oreid, et nytt boligfelt under utvikling ca 4 km fra Halden sentrum. Oreid III borettslag vil bli liggende med gode solforhold og naturen tett på.

Det vil i prosjektet tilbys også boliger med konseptet Leie Før Eie - et konsept for deg som vil inn på boligmarkedet, men som mangler nødvendig egenkapital.
 Les mer om konseptet her!

Kontakt megler

DNB Eiendom Halden:

Linda Torp Skogli
Daglig Leder
Eiendomsmegler MNEF/Fagansvarlig
E-mail: linda.torp.skogli@dnb-eiendom.no
Tlf. 41 42 41 89