Oreid: leiligheter i 6-mannsbolig

Flotte leiligheter i seksmannbolig som skal oppføres på populære Oreid boligfelt.
Pris
Kommer
Fellesutgifter
Kommer
Fellesgjeld
Kommer
Areal
Kommer m²
Antall enheter
6
Boligtype(r)
Leiligheter i seksmannsbolig
Eieform
Andel

Om prosjektet

Siste mulighet på Oreid I

Om ikke lenge åpner DNB Eiendom Halden salgsstarten for det sjette og siste byggetrinnet på Oreid I. Alle de 52 boenhetene som er bygd til nå, er solgt. Dette blir derfor siste mulighet til å sikre seg en plass i dette flotte feltet.

Gjennom flere år har Oreid vokst fram som en av Haldens mest populære bosteder, med HABO og grunneier Oreid Utvikling som boligutbyggere. Her har de sørget for et botilbud for alle i form av attraktive flermannsboliger, rekkehus og eneboliger. Borettslaget vil bli tilknyttet Halden Boligbyggelag.

Boligene har et helhetlig moderne preg og god planløsning med mulighet for tilvalg og individuell tilpasninger.  Store vindusflater som gir godt med lysinnslipp og åpen stue/kjøkken løsning med utgang til stor og solrik terrasse/uteplass.

To størrelser

Siste byggetrinn består av en seksmannsbolig beliggende høyt og fint på feltet, med gode solforhold. Grunnarbeidene er i gang, og salgsstarten blir trolig i løpet av årets siste kvartal. To av leilighetene vil ha en grunnflate på 87 m2, med muligheter for tre soverom, mens de fire øvrige blir ti kvadratmeter mindre og med to soverom.

Oreid er et nytt boligfelt under utvikling ca 4 km fra Halden sentrum. Oreid III borettslag vil bli liggende med gode solforhold og naturen tett på.

Kontakt megler

DNB Eiendom Halden:

Sabri Khattab
Eiendomsmeglerfullmektig
E-mail: sabri.khattab@dnb-eiendom.no
Tlf. 48063955