Hei, og vel overstått påske.

 

Vi legger nå 1. kvartal av 2024 bak oss og som HABO medlem ønsker vi i DNB Eiendom Halden som din eiendomsmegler å informere deg om hvordan det står til med noe av det mest verdifulle vi har, bolig.

 

Den positive trenden vi melde om forrige måned har fortsatt gjennom 1. kvartal og vi ser flere folk i markedet, våre kollegaer i DNB bank melder også om godt med finansieringsbevis som utstedes om dagen. Dette gleder oss i DNB Eiendom Halden å kunne informere om.

 

Status i boligprisene for borettslagsleiligheter i Halden 1 . kvartal 2024:

 

Kvadratmeter (borettslag) ligger på kr 34 804,- og sammenlignet med same periode i fjor var dette en økning på 6,42%

Omsetningshastighet: 50 dager.

 

Det er spesielt blokkleiligheter som står godt i boligmarkedet, her med et økning for tilsvarende perioden i fjør på 9,64%. Her ser vi også en godt trend i salgsprisene og 52% av disse boligene gikk for prisantydning eller mer.

 

Vi i DNB Eiendom Halden er din viktigste støttespiller når du skal selge din borettslagsleilighet. Med hele 60% markedsandel på borettslagsleiligheter i perioden er vi størst på borettslag, salg av borettslagsboliger er vårt spesialfelt. Vi har lang erfaring med å selge borettslagsleilighet, vi kjenner utviklingen i borettslaget, markedet og ikke minst hva din kjøper er på jakt etter.  Vi vet hva som skal til for å gjøre din leilighet attraktiv og synlig i et konkurransepreget marked. Slik at ditt boligsalg blir en best mulig opplevelse for deg.

 

Vi har et velbalansert boligmarked med god forutsigbarhet både for selger og kjøper. Kjøperne har relativt mye å velge mellom, og det er jevnt over godt besøkte visninger. Vi tror perioden frem mot sommeren vil være et gunstig tidspunkt for boligbytte. Så dersom du går med en tanke om boligbytte vil vi anbefale deg å ta kontakt med oss nå, slik at vi kan legge en riktig plan for din eiendom. Husk også at du som HABO medlem har medlems rabatt på meglertjenester ved salg av din bolig.

 

 

Ønsker du å vite hvordan det står til med din boligverdi, ta kontakt med oss i dag.