Om ikke lenge åpner DNB Eiendom Halden salgsstarten for det sjette og siste byggetrinnet på Oreid I. – Alle de 52 boenhetene som er bygd til nå, er solgt.  Dette blir derfor siste mulighet til å sikre seg en plass i dette flotte feltet, sier eiendomsmegler Sabri Freddy Khattab.

Gjennom flere år har Oreid vokst fram som en av Haldens mest populære bosteder, med HABO og grunneier Oreid Utvikling som boligutbyggere. Her har de sørget for et botilbud for alle i form av attraktive flermannsboliger, rekkehus og eneboliger.

 

Flotte turområder

Grunneieren startet ­også utvikling av det unike kultur­landskapet og tilrettela det for allmennheten ­parallelt med regulerings­arbeidet. I skogen rett utenfor stuedøra, har beboerne derfor tilgang til merkede turløyper, volleyballbane, BMX sykkelbane, akebakker og arealer velegnet til rekke andre aktiviteter. 

- Det er nok summen av alt Oreid har å by på som har gjort dette så etterspurt. I tillegg til at man bor moderne og ukomplisert i et borettslag, har man alle muligheter til å nyte naturen og holde seg i trim, uansett alder og fysisk form. Dessuten er det kort vei til barnehager og skoler, og god bussforbindelse til sentrum, sier Sabri.

To størrelser

Siste byggetrinn består av en seksmannsbolig beliggende høyt og fint på feltet, med gode solforhold. Grunnarbeidene er i gang, og salgsstarten blir trolig i løpet av årets siste kvartal.

- To av leilighetene vil ha en grunnflate på 87 m2, med muligheter for tre soverom, mens de fire øvrige blir ti kvadratmeter mindre og med to soverom.

Med bakgrunn i det eventyrlige salget de har hatt i de fem første byggetrinnene, regner han med at også disse raskt vil finne sine rettmessige eiere.

- Ja, man bør nok ikke sitte for lenge på gjerdet her. Og jo tidligere du kommer inn, desto større er valgmulighetene både med tanke på å finne drømmeleiligheten og tilvalgsmuligheter, minner han om.

Eiendomsmegler Sabri Freddy Khattab hos DNB Halden Eiendom kan fortelle at salgsåpningen av siste byggetrinn på Oreid I vil finne sted i løpet av årets siste kvartal. - Her vil du bo høyt i terrenget og få gode solforhold-