Tangen Hageby er ferdigstilt med moderne leiligheter og flotte utearealer, og det er fortsatt muligheter til å bli en del av nabolaget på den såkalte «Mattis-tomta» i Tistedal.

Tangen Hageby ligger rett ved sentrum i Tistedal, og det er ikke hver dag det bygges nytt i dette gamle, ærverdige arbeidersamfunnet. Mange har derfor benyttet muligheten til å sikre seg leilighet i borettslaget, det være seg førstegangsetablereren, barnefamilien eller godt voksne som ønsker en mer moderne og lettvidt boform.   

Fortsatt muligheter

- Men det er fortsatt muligheter, sier Linda Torp Skogli, daglig leder hos DNB Eiendom Halden. – Det er per i dag fem ledige leiligheter, som strekker seg fra 71 til 94 kvadratmeter. Det vil si at de dekker et bredt spekter av behov. Den største har tre soverom og egner seg godt for en barnefamilie.

Felles for alle leilighetene, er at de har gjennomgående god standard, god takhøyde og egen balkong. En åpen stue- og kjøkkenløsning gir luftige og lyse rom. Flere leiligheter får også lysinnslipp fra to sider av boligen som gir en ekstra romslig og luftig følelse. Vel verdt en kikk!

 

Linda påpeker også at alle leilighetene har et gjestetoalett i tillegg til et romslig bad, som er meget praktisk både når det bor
flere sammen eller du har besøk.  

 

Ferdig opparbeidet

En stor fordel for de som flytter inn, er at de kommer til et hundre prosent ferdig borettslag – uten anleggstrafikk. Også uteområdene er opparbeidet med grøntareal og lekeapparater, skreddersydd for trivsel for både små og store.

- Du finner mer informasjon på nettsiden tangenhageby.no, og ikke nøl med å ta kontakt om du er interessert eller ønsker mer kontakt, oppfordrer Linda.