DNB Eiendom Halden har gleden av å presentere et nytt, spennende prosjekt - 17 borettslagsboliger i ulike størrelser - velkommen til fantastiske Fagerholt. 

Boligene vil bli organisert som borettslag tilknyttet Halden Boligbyggelag (HABO). Borettslaget byr på leiligheter i firemannsboliger eller rekkehusboliger. 

I dette prosjektet oppføres 9 flotte rekkehusboliger over 2 plan på 131 kvm (BRA) med integrert garasje og 8 boliger i firemannsbolig på 69 kvm med tilhørende carport og sportsbod. Rekkehusboligene inneholder i 1. etasje: entré, trappegang, bad, 2 soverom og integrert garasje med sportsbod. 2. etasje inneholder bad, gang, teknisk rom, åpen stue og kjøkkenløsning med utgang til veranda, soverom med utgang til egen veranda. Disse boligene vil bli fordelt på 3 bygg med 3 rekkehusboliger over 2 plan i hvert bygg. Leiligheten i firemannsboligene inneholder entré/gang, 2 soverom, bad med vaskeromløsning og stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til veranda eller terrasse/platting. 

Første byggetrinn består av en rekkehusboliger med 3 leiligheter og i 1 firemannsbolig. (Hus 1 og 5). 

Boligene har et helhetlig moderne preg og god planløsning med mulighet for tilvalg og individuell tilpasning. Det er godt med lysinnslipp og flott utsyn. Her er du sikret gode turmuligheter med kort vei er det også ut til skog og mark med flotte tur, trenings og rekreasjonsområder. Velkommen til Stenbruddtunet borettslag.

 

Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 22.09.2022 kl 12.00