De som skulle stå konfirmant i vår har måttet vente litt ekstra, men nå er overgangsritualet like rundt hjørnet for mange. En nyttig gave er alltid en sikker vinner, og et gavemedlemskap i Halden boligbyggelag kan gi den unge lovende et unikt fortrinn på boligmarkedet.

Et medlemskap koster ikke mange hundrelappene i året.

 

Flere fordeler

Medlemskap i HABO gir flere fordeler. Den viktigste er forkjøpsretten. Den gir deg rett til å kjøpe en bolig til den prisen selgeren har akseptert, uten at du trenger å være med i budrunden. Den med lengst ansiennitet vinner boligen. Det finnes eksempler på folk som har landet drømmeboligen med bare én dags ansiennitet.

– Selv om en tenåring kanskje ikke syns det virker som en spesielt sprek gave, kan medlemskapet faktisk bidra til å sikre mottakeren boligen de har lyst på senere i livet. Det er en veldig smart gave, sier adm. direktør i NBBL, Bård Folke Fredriksen. Han fikk selv medlemskap i et boligbyggelag i gave da han var yngre.

Mange boligbyggelag tilbyr også medlemsfordeler i form av rabatter og bonuser på alt fra produkter og tjenester til kulturarrangementer, reiseliv og gode forsikringsavtaler.

Les mer om medlemsskap i HABO her!