Å bruke fliser på uterom gir en rekke fordeler, og er konkurransedyktig på pris i forhold til tradisjonelle terrassebord.
– Det er behagelig, det er lekkert og det er vedlikeholdsfritt, sier Lars Filip Heller (t.v.) og daglig leder Øyvind Andreassen hos Norfloor Halden.

Sommeren er en fin tid å iverksette planene om å oppgradere hjemme og/eller på hytta. Men før du går i gang, kan det være lønnsomt å legge veien innom Norfloor Halden for noen gode tips. Visste du for eksempel at fliser vil gi deg en innbydende og vedlikeholdsfri uteplass?

- Jeg har selv valgt fliser på terrassen hjemme. Det er utrolig deilig å slippe å måtte beise eller olje overflatene jevnlig. Nå holder det med en rengjøring med høytrykkspyler på våren, så er uteplassen klar til bruk. Og den holder seg like fin i minst 100 år, forteller Norfloor Haldens daglige leder Øyvind Andreassen.

Med ny produksjonsteknologi er det mulig å lage keramiske fliser med svært naturtro gjengivelse av stein og skiferens naturlige farger og årer. De gir et veldig rent og innbydende inntrykk av uteplassen, de er behagelig å gå på uansett hvor mye sola varmer - og du slipper å være engstelig for glør fra kulegrillen...

- Legger du flisene på justerbare ben, et såkalt systemgulv, kan du lett gjøre rent under. Dessuten unngår du risiko for frostsprengning i skjøtene. Det er enormt mange muligheter, og vi loser deg gjerne på veien mot den optimale løsningen for deg.

Ny generasjon

Norfloor Haldens historie starter i 1976, da Øyvinds farfar etablerte  «Rolf Andreassen og sønner AS». Året etter begynte Øyvinds far Kjell Andreassen å jobbe i familiebedriften, og overtok etter hvert eierskapet og driften. Også for sønnen Øyvind var det naturlig å følge i samme fotspor. Han jobbet som flislegger i 7-8 år, innen han begynte i butikken for rundt 10 år siden.  

Far og sønn har drevet butikken sammen og hatt 50 prosent eierskap hver i flere år, inntil senior startet pensjonisttilværelsen på nyåret i fjor. Samtidig tok Øyvind steget fram som daglig leder og styreleder.

- Det var selvsagt litt uvant å ikke ha ham i lokalet den første tiden. Men dette var et skifte som har vært bestemt og planlagt lenge, så det har gått veldig greit. Dessuten tar han turen innom for å spise lunsj innimellom, så han er jo fortsatt litt i kulissene, sier han med et smil.

Med seg på laget, har Øyvind fått Lars Filip Heller, også han en dreven fagmann som murer og flislegger etter mange års ansettelse hos AF-gruppen.

- Jeg hadde lenge ønsket meg en butikkjobb her hos Norfloor, og fleipet med Kjell om at jeg kunne starte da han pensjonerte seg.

Og slik ble det!

Jeg hadde ingen erfaring fra salg før han startet hos Norfloor, men trivdes fra første dag og kom raskt inn i min nye rolle. Planen er at jeg etter hvert skal inn på eiersiden.

Faglig sterke

Gjennom den ledende flisleverandøren Norfloor, har du som kunde et enormt utvalg italienske fliser i alle prisklasser å velge mellom, uansett hvilket rom du skal pusse opp. Litt av utvalget finner du utstilt i en rekke lekre baderomsmiljøer i Norfloor Haldens butikk på 500 kvadratmeter. Her er det bare å slippe drømmene fri og la seg inspirere!

Det brede utvalget er viktig, men kundene setter også stor pris på den høye fagkompetansen og gode kundeservicen, påpeker Øyvind og Lars Filip.

- Ja, det er nok på den faglige delen vi skiller oss mest ut i forhold til byggevarehusene. Her skal kundene få gode svar på sine spørsmål og være trygge på at vi kan veile dem til de beste løsningene. Det er avgjørende å bruke tid på vurdering og valg av fliser. Et valg du skal trives med i mange år, da kan det være greit å ta prat med spesialister før du bestemmer deg, minner de om.

Norfloor Halden har tett samarbeid med byens håndverkere, og vil formidle kontakt når du har besluttet hvilke løsninger du går for. Med stort sentrallager i Halden, er det korte leveringstider. Og skulle ikke produktene ligge på lageret, går det kun en drøy uke fra bestilling hos fabrikkene i Italia til de er på plass i den lokale butikken.

Og husk at du som HABO-medlem kan oppnå opp til 25 prosent rabatter!

Er med på mange prosjekter

Nær 80 prosent av Norfloor Haldens omsetning kommer fra proffmarkedet. Det vil si at butikken er foretrukket flisleverandør hos entreprenører og utbyggere i regionen. Det forteller mye om det gode renommeet de har bygd opp gjennom mange år.

- I byggeprosjekter er det ofte en rekke tilvalgsmuligheter for kjøperne, slik at de kan sette sine personlige preg på boligen. De kan da komme hit i butikken og finne de flisene de ønsker – i tråd med de rammene som ligger i tilvalgene. På den måten bidrar vi til økt attraktivitet i prosjektene, sier de – og ønsker deg velkommen innom for en fagprat.

Det kan være en god start på prosjektet!