HABOs boligprosjekt Sandbukta Terrasse på Hafslundsøy i Sarpsborg har oversteget alle forventninger, og 45 av 50 boliger er nå solgt. Så blir det da også beskrevet som å bo i «Paradis» av beboerne!  

På store, vestvendte terrasser har beboerne panoramautsikt over vannet og mot nihullsbanen til Borregaard Golfklubb. Nedenfor byggene er det opparbeidet en koselig, felles hage med lekeplass. Her kan naboene møtes for å «preke» mens barnebarna spiller fotball eller utfolder seg i huskestativene. Den opparbeidede turstien som går langs bredden, innbyr til rolige spaserturer – eller en joggerunde for de spreke. Stupebrettet ved bredden er et naturlig samlingspunkt på varme sommerdager, når det frister med en dukkert.

Noen få hundre meter mot sør, sees sykkel- og gangbroen som kjapt tar deg til Sarpsborg sentrum med sykkel eller til beins. Dermed har du enkel tilgang til alle byens fasiliteter og tilbud uten å måtte sette deg i bilen. Det være seg shopping, et restaurantbesøk, når Sarpsborg 08 eller Sparta Hockey spiller hjemmekamper, for å oppsøke av de mange kulturtilbudene sentrum har å by på – eller bare ta en tur til torget lørdager for å treffe kjente. Med disse fantastiske rammene, bor man ukomplisert i en moderne og lettstelt leilighet, har hus og hytte i ett og kan bare nyte livet. Et paradis!

Ønsker du også å bosette deg i slike omgivelser, er det fem innflytningsklare leiligheter tilgjengelige i Sandbukta Terrasse.

45 av 50 leiligheter er nå solgt på Sandbukta Terrasse (07.10.22).

Mer informasjon finner du på sandbuktaterrasse.no.

 

Glomma glir rolig forbi de fem boligblokkene i det smale sundet som skiller Hafslundsøy fra Opsund.