Stenbruddtunet er et nytt, spennende boligprosjekt på Fagerholt, hvor det skal bygges 17 flotte leiligheter i regi av HABO.

– En unik mulighet for de som vil bo landlig og med nærhet til vannet, men likevel ha kort vei til sentrum, sier daglig leder Linda Torp Skogli hos DNB Eiendom Halden.

Første byggetrinn vil bestå av en firemanns-og en tremannsbolig, som nå legges ut for salg. Så fort tilstrekkelig antall kontrakter er signert, vil spaden settes i jorda. Boligene vil bli organisert i borettslag og bør friste både gammel og ung.

– Firemannsboligen vil romme leiligheter på ca. 70 kvadratmeter, mens de i tremannsboligen vil strekke seg over to etasjer, ha integrert garasje og få et boareal på rundt 136 kvadratmeter. Det vil si muligheter for både førstegangsetablereren og barnefamilien. HISTORISK OMRÅDE Stenbruddtunet blir liggende i et stille og barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk, og som med sin høye beliggenhet gir gode solforhold. Feltet grenser til raus natur og fjellpartier, som innbyr til rekreasjon og gir flotte tur og treningsmuligheter. Og når du først er ute på tur, kan vi anbefale at du kombinerer det med å utforske spennende kulturminner eller spor av stenhuggervirksomheten i området. Med bolig i Stenbruddtunet, har du samtidig kun en kort spasertur unna Iddefjorden, som frister med sjø-og badeliv sommerstid. Her får du med andre ord hus og hytte i ett!

– Om dette høres interessant ut, så ikke nøl med å ta kontakt. Dette er et ettertraktet område mange har kastet sine øyne på, forteller Linda. 

På Fagerholt skal det bygges 17 flotte leiligheter i regi av HABO, og daglig leder Linda Torp Skogli hos DNB Eiendom Halden er sikker på at det er mange som vil la seg friste. – Her får man både hus og hytte i ett, påpeker hun.