Endelig mars og vår!

 

Vi har tatt fatt på boligåret 2024 og som HABO medlem ønsker vi i DNB Eiendom Halden som din eiendomsmegler å informere deg om hvordan det står til med noe av det mest verdifulle vi har, bolig.

 

Vi merker tydelig at vi har lagt 2023 bak oss, et år som for mange ble tøft økonomisk i form av økte renter og utgifter. Vi opplever et mer positivt boligmarked så langt i 2024, noe som er gledelig. Vi tror fortsatt at rentenivået og høy inflasjon vil legge noe demper på boligprisene i første halvår, men når rentenivået og prisveksten stabiliserer seg tror vi boligmarkedet skyter fart. En eventuell rentenedsettelse kan øke farten ytterligere, og i tillegg vil et godt lønnsoppgjør bidra til økt kjøpekraft i andre halvår.

 

Nå har vi lagt 2 måneder av det nye året bak oss noe som resulterte i følgende status for boligprisene:

Kvadratmeter (borettslag) ligger på kr 34 283,- og sammenlignet med same periode i fjor var dette en økning på 6,2%.

Omsetningshastighet: 45 dager.

 

50% av borettslagsleilighetene i markedet gikk for prisantydning eller mer.

Generelt sett står boligmarkedet seg godt i Halden. Tallene viser tydelig at vi har et velfungerende boligmarked som står seg godt også i krevende tider.

 

Vi i DNB Eiendom Halden er din viktigste støttespiller når du skal selge din borettslagsleilighet. Med hele 68% markedsandel på borettslagsleiligheter i perioden er vi størst på borettslag, salg av borettslagsboliger er vårt spesialfelt. Vi har lang erfaring med å selge borettslagsleilighet, vi kjenner utviklingen i borettslaget, markedet og ikke minst hva din kjøper er på jakt etter.  Vi vet hva som skal til for å gjøre din leilighet attraktiv og synlig i et konkurransepreget marked. Slik at ditt boligsalg blir en best mulig opplevelse for deg.

 

Ønsker du å vite hvordan det står til med din boligverdi, ta kontakt med oss i dag!

I mars har vi halv pris på e-takst/verdivurdering. (*Kr 1500,-).