Grethe Thoresen og Morten Gundersen ønsker velkommen innom for en hyggelig kjøkkenprat i Skolegata 37. Her kan du la deg inspirere i delikate utstillinger, og i det samme bygget har de produksjon og lager. Det gir stor fleksibilitet og raske responstider. Mesterkjøkken er også forhandler av Drømmekjøkken, og har utsalg både i Halden, Sarpsborg og Moss.

- Vi kan skreddersy nye, komplette kjøkken eller fornye det gamle. Ta gjerne turen innom oss for en kaffekopp og en kjøkkenprat, sier kjøkkenkonsulentene Grethe Thoresen og Morten Gundersen hos Mesterkjøkken.

Den lokale kjøkkenprodusenten og – leverandøren holder hus i Skolegata 37 i Tistedal. Her finner du en stor utstilling av delikate kjøkkenløsninger, samt produksjon og lager i samme bygg. Mer kortreist og bærekraftig kjøkken får du ikke!

Foretrukket leverandør

Mesterkjøkken har produsert og solgt kjøkken siden 2007, og har siden vokst til å bli en stadig sterkere utfordrer til de store kjedene. Som direkteleverandør, er det få - om noen - som kan matche dem på pris, kvalitet, fleksibilitet, leveringssikkerhet og service. Det har gjort dem til en foretrukket kjøkkenleverandør både på det private markedet og til næringslivet - men også for en rekke store utbyggere og entreprenører i regionen.

Inklusiv Halden Boligbyggelaglag.

- Ja, vi har levert kjøkken til en rekke av HABOs byggeprosjekter de siste årene, bekrefter Grethe Thoresen og Morten Gundersen, og nevner i farta populære boligfelt som Oreid, Sollihøgda, Riskollen, Brekkerødlia, Stenrød og Fladstad i Rakkestad.

Samarbeidspartner

Nå har Mesterkjøkken blitt håndplukket som samarbeidspartner med HABO, og blir med det en del av boligbyggelagets fordelsprogram. Det vil si at du som HABO-medlem oppnår rabatter på allerede gode priser. Og snakker vi om at hele borettslaget har besluttet å rehabilitere kjøkkenet i alle leilighetene, vil det i sum gi store besparelser.

En god bedrift å ha med i fordelsprogrammet, sier HABO-direktør Richard Olsen.

- Det skal være attraktivt å være HABO-medlem, derfor inngår vi avtale med utvalgte aktører i det lokale næringslivet som gir rabatter på etterspurte varer og tjenester. Mesterkjøkken er således en god samarbeidspartner for oss. Vi vet hva de står for av kvalitet og leveringsdyktighet, og de passer således godt inn i vår portefølje av medlemsfordeler.

Beboerne i borettslag som skal renovere kjøkkenene, ønsker gjerne ulike tilvalg - slik at de får både ønsket design og et funksjonelt kjøkken. Bruker man Mesterkjøkken som leverandør, tar de seg også av denne prosessen - både ved å ta i mot sluttbruker i butikken og håndtere og formidle bestillingene. – Det er bare å ta turen innom for en hyggelig prat, sier kjøkkenkonsulent Grethe Thoresen.

 

Kan skreddersy løsninger

En av Mesterkjøkkens styrker, er at de kan skreddersy kjøkkenløsning helt i tråd med kundens behov.

- Ja, om du ikke er ute etter å bytte hele kjøkkenmiljøet, er det ofte et godt alternativ å fornye det med nye fronter og benkeplater, sier Thoresen.

- I og med at vi har produksjon i eget hus, er det kort vei fra bestilling til ferdigstillelse. I tillegg har vi et stort lager av hvitevarer, fronter og tilhørende deler, som gir raske leveringstider. Vi er veldig opptatt av at kunden skal føle seg godt ivaretatt og være fornøyd.

Mesterkjøkken tar også hånd om transporten og monteringen selv, og sørger dermed for kjappe responstider også på disse områdene, samt at du som kunde kun har en part å forhold deg til.

- Og skulle det skje et uhell med en benkeplate eller en front under transport, sørger vi for å det umiddelbart blir produsert en ny dersom vi ikke allerede har den på lager. Vi er ikke avhengig av å legge inn en bestilling på en fabrikk i utlandet, påpeker Gundersen.