Patrick Svendsen er nyansatt i HABOs tekniske avdeling som takstmann.

Patrick forteller gladelig om sin 10års erfaring fra byggebransjen. Det har gitt han god kjennskap til takstbransjen i indre Østfold og Oslo-områder. Tidligere har han jobbet som blikkenslager i Halden.

Ikke nok med lang erfaring er 33-åringen under utdanning ved tekniskfagskole.

- Jeg tror kontinuerlig læring er nøkkelen til å kunne holde seg oppdatert og for å kunne tilby den beste tjenesten som takstmann. Jeg er en autorisert takstmann allerede, men det gir meg utvidet kunnskap og større ferdigheter.

Han har jobbet mye med forsikringsskader og spesielt da Hans herjet i landet. Den gode erfaringen med naturskader er kjekk å ha med seg i bagasjen.

Her finner Patrick seg til rette i det nyoppussede kontoret.

Her finner Patrick seg til rette i det nyoppussede kontoret.

Patrick søkte på en utlyst stilling i 2019, den gang fikk han avslag.

Helt tilfeldig traff Patrick på Richard Olsen under innebandytrening til barna deres. Det var veldig hyggelig å slå av en prat, som igjen førte til et jobbtilbud. Patrick hadde nemlig hørt «HABO er et sted du begynner og blir resten av livet», på grunnlag av det ryktet takket Patrick gladelig ja til en fast stilling.

Patrick hadde sin første arbeidsdag 1.februar og skryter uoppfordret av sine kolleger og den positive mottakelsen han har fått.

Han ler bra når vi spør om det ikke blir mye å holde med både fulltidsjobb, studier og et familieliv.

- Nei, absolutt ikke! Dette blir bra! Jeg er klar for nye oppgaver og mer erfaring. Jeg er glad i å ha mye å gjøre og det klør i fingrene til å sette i gang!