Er tiden inne for erstatte eneboligen med et mer moderne og vedlikeholdsfritt hjem, men hvor du fortsatt har romslig plass til både barn og barnebarn? Da kan du glede deg til det kommende HABO-prosjektet i Kaisaveien. Her kan du sikre deg en leilighet på ca. 200 kvadrat å boltre deg på! 

- Ja, et slikt prosjekt har knapt vært presentert i Halden noen gang, sier Linda Torp Skogli og Sabri Freddy Khattab hos DNB Eiendom Halden. De har tatt den korte bilturen fra sentrum, via Oskleiva og kan stolt vise fram tomten hvor det skal reises to bygg med tre leiligheter i hver.

- Byggene får parkeringskjeller og to etasjer, med heis. Første etasje vil bestå av to leiligheter på rundt 130-140 kvadratmeter, mens toppleiligheten vil bli på ca. 200 kvadratmeter. I tillegg kommer store utearealer.

Detaljene er ennå ikke spikret, men meglerne kan love høy standard og gode planløsninger – med opp til 4 soverom for de som ønsker det.

- De som kommer tidlig inn, kan i stor grad skreddersy romløsninger og interiør etter eget behov og ønsker. Vi legger opp til mange valgmuligheter, sier de.

Rolig og høy beliggenhet

Kaisaveien er en liten veisløyfe med utspring fra Grimsrødhøgda. Her er det etablert, spredt boligbebyggelse med romslige grøntarealer og ingen gjennomgangstrafikk. Et rolig og trygd område å bo i. Boligene vil få en meget solrik beliggenhet, og med god utsikt mot fjorden. Et perfekt utgangspunkt for høy livskvalitet. 

- Vi har god utsikt over her vi står nå på bakkenivå. Tenk da når man står i leiligheten 10-15 meter høyere, kommenterer Linda. 

Sabri trekker fram den gode beliggenheten, midt mellom «by og land».

- Du er fem minutter med bil fra sentrum. Samtidig har du enkel tilgang til store skogsområder med gode turmuligheter.

Illustrasjonsbilde. 

 

Ingen fellesgjeld

Meglerne forteller at boligene blir organisert som et borettslag, men at det legges opp til 0 i fellesgjeld.

- Våre erfaringer viser at denne kjøpegruppen ønsker minst mulig fellesgjeld. Det får de anledning til her, samtidig som de nyter godt av borettslagsmodellen.

De anslår at salgsstarten vil bli i første kvartal av 2024, og gleder seg allerede til å vise det ferdige prosjektet fram for offentligheten.

- I en tid hvor mange byggeprosjekter blir lagt på is, er det klart det er stas å kunne presentere noe så unikt som dette!