Det første byggetrinnet på Fladstadtunet i Rakkestad er for lengst tatt i bruk. Nå er det neste bygget i ferd med å ta form, og vil bli innflytningsklart allerede til sommeren.

Fladstadtunet ligger tilbaketrukket og skjermet i landlige omgivelser, men likevel bare en kort spasertur til Rakkestad sentrum. Her finner du alt du trenger i dagliglivet, med et godt utvalg butikker, apotek, spisesteder og andre fasiliteter. Det arrangeres også flere trivelige arrangementer i løpet av året, som julemarked, hagemarkedet Grønn gate, Påskelørdag og mye mer.

Med bolig på Fladstadtunet har du også kort vei til skoler og barnehager, samt aktiviteter som skøytebane, skiløyper, svømmehall og treningssenter. Du bor også nær skogen og marka. Ikke rart tomteområdet av mange betegnes som «indrefileten» i kommunen.

Byggetrinn 2 på Fladstadtunet er godt i gang, og det er beregnet innflytting allerede til sommeren. - En av leilighetene er allerede solgt, så det er ingen grunn til å vente med å ta kontakt for de som er interessert, sier eiendomsmegler Jan-Marcus Lilledal hos DNB Eiendom Halden, som forestår salget.

 

Stor interesse

Kombinasjonen av den gode beliggenheten og attraktive leiligheter, har skapt god interesse helt fra HABO-prosjektet ble lansert sammen med den lokale entreprenøren Bjørnstad Bygg.

Totalt vil utbyggingen bestå av fire like bygg, som hver rommer seks borettslagsleiligheter som knyttes til HABO - hvorav fire er på 89,2 kvm BRA og to på 52,7 kvm BRA. I tillegg kommer et siste byggetrinn bestående av et leilighetsbygg som også vil være en del av borettslaget.

Mange muligheter

Det er solgt én leilighet i det neste byggetrinnet, så her er det fortsatt 5 leiligheter ledige med innflytning før sommerferien sier eiendomsmegler Jan-Marcus Lilledal hos DNB Eiendom Halden, som står for salget.

- Her er det førstemann til mølla som får velge først. Så det er ingen grunn til å vente for de som er interessert. I tillegg har vi én stor ledig leilighet igjen i det første byggetrinnet som er ferdigstilt og klar for innflytning.

Lilledal forteller at den største interessen kommer fra godt voksne, lokale innbyggere som ønsker å selge eneboligen til fordel for en enklere og mer moderne boform uten å måtte flytte ut av Rakkestad. Med borettslagsmodellen slipper du også å tenke mer på maling av husvegger, klipping av gress og beskjæring av trær.

Her er alt tilrettelagt for et godt og ukomplisert liv.