DNB Eiendom Halden er stolt av å presentere #minboligreise, et arrangement for deg som drømmer om å komme deg inn på boligmarkedet, for deg som er klar for å planlegge din boligfremtid eller for deg som er nysgjerrig på hvilke boligmuligheter du har.

Lørdag 15. april, kl. 12-15, inviterer DNB Eiendom Halden til en boligdag på Skofabrikken (Casko-lokalet v/Halden Kino) hvor du også kan møte samarbeidspartnere DNB Bank, Halden Boligbyggelag og Leie før Eie.

Her kan du besøke ulike stands og få informasjonen du trenger om hvilke muligheter du har for å starte din boligreise, enten det er spareråd, spørsmål om egenkapitalbehov, hvilken boform som passer deg, eller kanskje du via konseptet Leie før Eie starter din boligreise allerede denne dagen.

#minboligreise byr på gode råd for din boligreise, underholdning, morsomme konkurranser med flotte premier, lett servering og drikke. Det deles ut goodiebags med blant annet medlemskap i HABO gratis for 2023. Kanskje er dette starten på din boligreise? Vi håper å kunne følge deg på veien.

Du kan lese mer på:

minboligreise.no

Se arrangementet på Facebook!