Restart for salget av Os Allé 9:

Nå er flere av de største og mest attraktive leilighetene ledige!

- Krigen i Ukraina gjorde at det unike leilighetsprosjektet i Os Allé måtte utsettes på ubestemt tid. Nå har vi restartet innsalget, og har stor tro på at vi skal klare å komme i mål. Det sier en optimistisk Linda Torp Skogli, daglig leder i DNB Eiendom Halden.

I februar var 21 av 42 leiligheter i Os Allé solgt, og det ble planlagt for byggestart. Men da Russland invaderte Ukraina noen dager senere, ble alt snudd på hodet. Det førte til at prisene - spesielt på stål - gikk til himmels, generelt lange leveringstider og stor uforutsigbarhet for byggebransjen. Plutselig kunne ingen entreprenører binde seg verken til pris eller framdrift, og byggeprosjektet måtte utsettes.

10 prosent prisøkning

Nå starter de med ny frisk og med nye muligheter for potensielle kjøpere. Linda forteller at prosjektet ikke er endret, men at prisene er oppjustert 10 prosent som følge av de mange prisøkningene på byggematerialer, frakt etc.

- Alle som hadde inngått avtale om kjøp av leilighet, ble selvsagt fristilt. 8 av dem har imidlertid akseptert prisøkningen og har valgt å bli med videre, som er svært gledelig. I tillegg har jeg signert ytterligger en kontrakt nylig fra en av interessentene jeg hadde på blokka. Det betyr at vi ikke må begynne fra scratch, og gir et berettiget håp om at vi skal komme i mål om ikke veldig lenge.

Det er fortsatt et krav om 50 prosent salg innen byggearbeidene kan starte, og det er beregnet 20 måneders byggetid.

Et av byens mest spennende områder

Os Allé er et samarbeid mellom HABO og Halden Torg AS om 42 borettslagsleiligheter. Leilighetene spenner bredt både i planløsninger og størrelser og ligger midt i et område i stor utvikling og oppgradering. Samtidig som det har rolig beliggenhet i et etablert boligstrøk, er det kun en kort spasertur til sentrum.

- Krigen i Ukraina gjorde at det unike leilighetsprosjektet i Os Allé måtte utsettes på ubestemt tid. Nå har vi restartet innsalget, og har stor tro på at vi skal klare å komme i mål. Det sier en optimistisk Linda Torp Skogli, daglig leder i DNB Eiendom Halden. Ta gjerne kontakt med Linda eller eiendomsmeglerne Fabian Caspersen og Sabri Freddy Khattab.

Leilighetene går over ett plan og har ett til tre soverom. Alle får solrike balkonger eller terrasser, mange med flott utsikt mot festningen, og det vil bli bygd parkeringskjeller med sportsboder og heis. Det vil anlegges en fin felleshage med beplantning og sitteplasser for hygge og sosiale treff. Her ligger alt til rette for et godt liv og en trygg og god alderdom for de som vil bo tett på byens fasiliteter og tjenestetilbud. 

Høyt på prisskalaen

 - Dette er moderne og attraktive leilighetene som befinne seg i det øvre sjiktet av prisskalaen, og vi er selvsagt spent på hvordan markedet vil reagere med 10 prosent øking. Men vi snakker om en sjelden mulighet til å bosette seg i et nytt og moderne bygg i et svært attraktivt område, og med borettslagsmodellen får beboerne forutsigbare og lave driftskostnader og energieffektive boliger.

Å kjøpe en leilighet i Os Allé 9 er en investering i egen livskvalitet, og med stor sannsynlig for en god, framtidig verdistigning. I prisen er det tatt høyde for de renteoppganger som er spådd de neste årene - før det i følge ekspertene skal snu i 2024, forteller hun.

- Er du engstelig for renteoppganger og om du har mulighet til å finansiere et kjøp, er det bare å ta kontakt. Det er ingen grunn til å la drømmeleiligheten gå tapt før vi har sett på mulighetene.

- Sannsynligvis finner vi sammen en modell som passer akkurat for deg!

 

Er du interessert i en av leilighetene i Os Allé 9, så ta gjerne kontakt med en av våre eiendomsmeglere i DNB Eiendom Halden:

Linda Torp Skogli
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
linda.torp.skogli@dnb-eiendom.no
Tel. 41424189

Sabri Khattab
Eiendomsmeglerfullmektig
sabri.khattab@dnb-eiendom.no
Tel. 48063955

Fabian Caspersen
Eiendomsmeglerfullmektig
fabian.caspersen@dnb-eiendom.no
Tel. 97008589

Har du lyst til å følge med på prosjektet, så kan du abonnere på vårt nyhetsbrev her:

http://eepurl.com/hCI9pX