Banner Minimer
Om oss - HABO

 Halden Boligbyggelag er en medlemsorganisasjon med over 5.300 medlemmer. I over 70 år har vi bygget boliger for våre medlemmer og levert forvaltningstjenester til våre borettslag. Forvaltningsmassen er idag på 80 boligselskap med 2.500 boliger i Halden og omegn.

Halden Boligbyggelag ble etablert 21.10.1945 og er tilsluttet Norske boligbyggelags landsforbund. Hovedformålet er å bygge og forvalte boliger for lagets medlemmer. Det skjer normalt ved at boligbyggelaget både stifter, bygger og forvalter boligselskapets boliger.

Et borettslag eller et sameie er en egen økonomisk og juridisk enhet som er i behov av samme tjenester som en hvilken som helst annen bedrift. Våre tjenester utføres av profesjonelle medarbeidere som har lang og solid erfaring med boligselskaper fra A til Å.

HABO har syv ansatte som er organisert i tre avdelinger; økonomi og forvaltning, teknisk og administrasjon. I tillegg er det fire ansatte i datterselskapet Halden Boligsenter AS. Halden Boligsenter AS selger borettslagsandeler og alle andre typer boliger i samarbeid med DNB Eiendom. Eiendomsmeglerselskapet holder til i samme lokaler som DNB. De har inngang fra Busterudgata 31. HABO, boligbyggelaget har inngang fra Niels Stubs gate 6.

Tilsammen rommer HABO huset 20 dyktige medarbeidere innen økonomi, forvaltning, teknisk, eiendomsmegling, bank og finans.

Bli med på laget vårt!