Banner Minimer
Aktuelt
Låsgruppen - et sikkert valg

I over ti år har Låsgruppen sørget for haldensernes sikkerhet. Nå feirer de ettårsjubileum for både nye lokaler og HABO-samarbeid. 
Låsgruppen er Norges største låsesmed, med historie tilbake til 1952. Selskapet er ledende leverandør av låser og beslag, låssystemer, adgangssystemer, elektromekaniske låser, m.m. Selskapet er landsdekkende og en del av ASSA ABLOY-konsernet, som er verdenslederen innen døråpningsløsninger.
Regionsjef Knut Willy R. Larsen har ansvar for tre filialer i Østfold, og er stolt av Haldens avdeling. Nå  ferier de ettårsjubileum i lokalene i Walkersgate 12. 
 – Bedre lokaler, og ikke minst lettere tilgjengelighet, var målet for etableringen her. Og det har vi oppnådd. Her på ”Høvleriet” stortrives vi, sier Larsen. 
 

Trygge nyheter

Ingeniørene i ASSA-ABLOY jobber kontinuerlig for å utarbeide de beste sikkerhetsløsningene på markedet. Nyheten ”Yale Doorman” ventes inn til butikken i løpet av oktober.
– Snart kan du kaste nøkkelen! ”Doorman” er en batteridrevet løsning som låses opp med en brikke eller en kode.
– Gunstig pris, pent design samt enkel i bruk gjør at dette vil bli en suksess, mener regionsjefen.
 – Du får en sikrere løsning, som ikke går på beskostning av lommebok eller stil. I tillegg kan du montere den helt selv om ønskelig. 
”Doorman” kan monteres på alle dører som har universiell dørlås. Andre fordeler er tidsinnstilte underkoder som kan distribueres til eksempelvis vaskehjelp, håndverkere, med flere. Koden slettes automatisk etter ett døgn. Blir en brikke borte sletter man bare brukeren, og brikken er dermed ubrukelig.
– Og man trenger selvsagt ikke lenger å tenke på det å miste nøkklene, så lenge man husker koden, minner Larsen om.
I tillegg til spennende nyheter innen låssystemer, tilbyr Låsgruppen filing av nøkler, salg av postkasser og brannsikkerhetsutstyr, safer og våpenskap m.m. 
– Til bedrifter, større borettslag og lignende anbefaler vi en vedlikeholdsavtale. Da er man sikker på at alt virker, i tillegg til at det forlenger levetiden på utstyret, sier han.
­
 

Fornyet HABO-samarbeidet

Det siste året har HABO-medlemmer kunnet benytte seg av en god rabattavtale hos Låsgruppen. En gladnyhet er at denne avtalen nettopp er fornyet!
– Vi ønsker å fremstå som en serviceinnstilt og positiv bedrift med kunden i fokus, informerer Larsen. – Det siste året har vi erfart at mange av HABOS medlemmer bruker oss. Derfor valgte vi å fornye avtalen, slik at alle HABOS medlemmer fortsatt får 15% rabatt på alle ordinære varer hos oss, sier Larsen.
For å benytte deg av tilbudet må du huske å ta med HABO-kortet.
– Vi står klare til å bistå med råd og veiledning i alle sammenhenger, helt frem til ferdig leveranse. Vi er til for din sikkerhet, og tar HMS-forskrifter og kvalitetskrav på alvor, sier regionsjefen, og ønsker nye og gamle kunder velkommen innom til en hyggelig prat.
----
Claes Peder Karlsen (t.v.), Knut Willy Larsen og Lars Ivar Wold ønsker velkommen inn til en hyggelig prat.

 


| | Tips en venn: Epost