Banner Minimer
Aktuelt
HABO søker student innenfor økonomi og regnskap

Vi søker en student innenfor økonomi og regnskap for ferie-/deltidsjobb i Halden boligbyggelag.

Studerer du innen økonomi og administrasjon og ønsker og få relevant praksis ved siden av studiene, er en jobb hos Halden Boligbyggelag (HABO) midt i blinken for deg.

Vi trenger en fleksibel person som kan hjelpe oss i ferier og andre travle perioder med blant annet resepsjon, regnskap og andre administrative oppgaver.

Halden Boligbyggelag er en medlemsorganisasjon med over 5.300 medlemmer. I over 70 år har vi bygget boliger for våre medlemmer og levert forvaltningstjenester til våre borettslag. Forvaltningsmassen er idag på 80 boligselskap med 2.500 boliger i Halden og omegn.

Et borettslag eller et sameie er en egen økonomisk og juridisk enhet som er i behov av samme tjenester som en hvilken som helst annen bedrift. Våre tjenester utføres av profesjonelle medarbeidere som har lang og solid erfaring med boligselskaper fra A til Å.

HABO har syv ansatte som er organisert i tre avdelinger; økonomi og forvaltning, teknisk og administrasjon. I tillegg er det fire ansatte i datterselskapet Halden Boligsenter AS. Halden Boligsenter AS selger borettslagsandeler og alle andre typer boliger i samarbeid med DNB Eiendom.

For mer informasjon se habo.no

Søknad og CV kan sendes til Richard Olsen så raskt som mulig og senest 30 april.

richard@habo.no

Mob 91614869
Kategori: Aktuelt
| | Tips en venn: Epost